Yhä useammin tulee esille se kuinka naiset ovat katkeria ja tyytymättömiä  miehiinsä. Juuri eilen keskustelin aiheesta erään fiksun n. 50 v. naisen kanssa. Hän siis ei kuulu tähän narisijoitten kategoriaan. Tuli puhetta eräästä eronneesta mukavasta miehestä ja kuinka toivoisi että hän löytäisi naisen itselleen.

Siitä sitten juttu juontui aiheeseen, kuinka kaikkialla naiset haukkuvat jatkuvasti miehiään, entisiä ja nykyisiä. Niistäkin tulevista miehistä tulee hyvin pian entisiä, koska naisille ei kelpaa yhtään mikään. Pienikin inhimillinen vika miehessä ja silloin "rakkaus" loppuu.

Missä ihmeen maailmassa nämä naiset oikein elävät? Ovatko he jääneet Harlekiinisarjojen sekä TV:n hömppäromantiikan maailmaan ja todellakin kuvittelevat että se "täydellinen mies" on olemassa? Miehen kun pitäisi olla komea ja varakas, itsevarma, vähän renttumainen jne. ja sitten kuitenkin tehdä (mielellään kaikki) kotityöt, hoitaa lapsia, olla kiltti ja luotettava jne. Naiset vaativat aivan mahdottomia, eivätkä näe miehissä heidän hyvyyttään.

Eiväthän kaikki naiset tietenkään tällaisia ole, mutta huolestuttavan suuri joukko kuitenkin. Kyllä käy miehiä sääliksi; niin harva löytää nalkuttamattoman, fiksun naisen.

Olen minä toki niitäkin onnellisia tapauksia pari nähnyt, pariskuntia, joissa huumori kukkii, joissa harrastetaan yhteisesti, joissa ei hakemalla haeta niitä toisen huonoja puolia.