Enpä edes kerro horoskooppimerkkiäni, vain miten sitä kuvataan:

Urheilu, luonto ja eläimet ovat asioita, joista x pitää. Usein x:llä on elämänsä aikana ollut ainakin yksi lemmikki.
Monet x:t käyttävät kumppanin valitsemiseen niin paljon aikaa, etteivät huomaa, että iltajuna on viheltänyt jo ajat sitten ohi.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ihanteellisuuspyrkimyksiensä vuoksi x ajautuu helposti liialliseen sovinnaisuuteen, jota joutuu itsekseen sitten harmittelemaan.Poliitikoista löytyy helposti x:n heikkouksia: fanaattisuus, asenteellisuus, äärimmäiset mielipiteet, itsekkyys ja tiedon valjastaminen asenteiden palvelukseen. Jokapäiväisessä elämässä hänet tunnetaan "totuuksien lahjattomana laukojana", joka ei kuvia kumartele, vaan sanoo rumatkin asiat niin kuin ne on.

 

Hän on miessuhteissaan reipas ja epäsovinnainen. Hän katsoo olevansa vertaisesi, minkä tähden hän ehkä matkii tapojasi ja käyttää islanninvillapaitaasi. Jos hän sen lisäksi vielä monen x-naisen tavoin pitää urheilusta ja reippailusta, voi sinulle tuottaa vaikeuksia pitää hänet erossa pojista. Ei hän silti ole poika. Villapaitasi hänen yllään on aivan toisen näköinen. x-naiset eivät ole luonteeltaan hyökkäävän maskuliinisia. He voivat olla hellimpiä ja naisellisimpia naisia, mitä olet milloinkaan syleillyt. Hän vai pyörii niin monen miesystävän kelkassa, että sinä totut näkemään hänet siellä missä ihmiset kokoontuvat - kaikkialla paitsi saunassa ja punttisalilla. Hänen vilpitön rehellisyytensä ja suoruutensa voi tehdä hänet hieman huolimattomaksi maineestaan ja ylenkatseelliseksi yhteiskunnan vaatimaa tekopyhyyttä kohtaan. Hän kyllä kertoo mutkattoman ja rehellisen mielipiteensä heti, kun sitä häneltä utelet. Varmaankin hän kertoo sinulle, että tanssiminen keskiyöllä ei merkitse irrallista suhdetta sen enempää kuin aikainen kotiintulo takaisi välttämättä viattomuuden. Hän tietää itse moraalinsa olevan arvostelun yläpuolella, ja se riittää hänelle. Tietenkin hän on väärässä. Naisen maineeseen vaikuttavat toisten ihmisten luulot suurestikin. Yritä kuitenkin ymmärtää hänen asennettaan.